Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/jcvhoosten/domains/jcvanhetoosten.nl/public_html/classes/smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 75
JC van het Oosten

Timo Mulder behaalt 600 punten diploma

24-10-2017

Timo Mulder behaalt 600 punten diploma

Zaterdag 21 oktober vond de eerste ronde plaats van de leukste competitie van het Oosten in Geesteren. Ook dit jaar maakte de thuislocatie er weer een leuke, gezellige middag van. Koffie of thee met lekkers, een loterij met altijd prijs en mooie attenties zorgden voor een warm onthaal. Maar natuurlijk ging het om de judowedstrijden en de juryleden en scheidsrechters leiden alles in goede banen. De judoka’s op de mat maakten er spannende en sportieve wedstrijdjes van en het vele meegekomen publiek genoot en moedigden de judoka’s flink aan.
Na afloop van ieder blok reikten de leraren Robin Peters, Max Ritzen en Robin Bonnes de 100 punten emblemen en diploma’s uit. De judoka’s verdienen voor iedere wedstrijd 10 punten en bij winst krijgen ze 5 punten extra. Bij 100 punten krijg je een wit embleem met een ijsbeer, bij 200 punten een geel embleem met een giraf en zo volgen oranje met een aap, groen met een krokodil, blauw met een vis, bruin met een beer, zwart is 700 punten met een panter en tot slot is 850 en 1000 punten rood met een vis en een schorpioen. Daarna kan er bij 1250 en 1500 punten een beker gewonnen worden. Een hele uitdaging dus voor de judoka’s van de aangesloten clubs in Almelo, Bornerbroek, Rijssen, Vroomshoop, Wijhe, Tubbergen, Geesteren, Albergen, Harbrinkhoek, Wierden, Ootmarsum, Losser, Oldenzaal en Lingen.
Deze dag was er een mooi resultaat voor Timo Mulder, die zaterdag een 600 punten diploma kreeg. Nils Huisman en Rowen de Leeuw ontvingen het 300 punten diploma, maar daarnaast waren er nog veel meer judoka’s die een 100-tal bereikten.
Tot slot kregen de judoka’s allemaal een medaille en hieronder de uitslagen:
1. Rowen de Leeuw
2. Abel Wessels
3. Thijn Groothuis

1. Nils Huisman
2. Beau Broenink
3. Daan Baars

1. Thomas de Leeuw
2. Stef Wijnstra
3. Sven Hobbelink

1. Hanna Wessels
2. Jesse Rietmeijer
3. Froukje Boessenkool

1. Esmee Jochem
2. Manon Brouwer
3. Anne Fleur Evers

1. Douwe Lesscher
2. Rens Luijerink, Marijn Heerink, Job Riesewijk
3. Jasper v d Velde

1. Wouter Blom
2. Marvin Poppe
3. Tijn Fransen

1. Wes Kerkhof Jonkman
2. Leon Karle
3. Bennet Rickhoff

1. Hizkia Vreugdenhill
2. Mick Driezen
3. Ruben Kostelijk